28.12.2006

Veijo Salmi again

7 kommenttia:

annekk kirjoitti...

Terve! Olen vieraillut blogissasi usein ällistelemässä ottamiasi kuvia. Aivan mahtavia! Kauniita! En pysty sanoilla kuvaamaan, mitä ajattelen.

Halo Efekti kirjoitti...

Kiitos, kiitos. Minäkin olen käynyt blogissasi. Olet taitava käsitöissä ja Luovanlauantain kynttiläteoksesi oli hieno. Hyvää uuttavuotta!

annekk kirjoitti...

Taas täällä. :-)

Noteerasin kommenttisi luovaan lauantaihin liittyen, kiitokset siitä!

Sitä minun piti utelemani, että mikä kissu tuo sinun Veijosi onkaan? Saattaapi olla, että olet sen jossain kohtaa maininnut, mutta se on mennyt minulta ohi. Hän näyttää kovin pehmoiselta ja lempeältä.

Kiitos samoin, hyvää uutta vuotta!

Halo Efekti kirjoitti...

Hei,

Veijo menisi eläinlääkärinkin mielestä ihan täydesti norjalaisesta metsäkissasta - mutta se ei ole puhdasrotuinen. Just turkki sen tekee, toisin kuin oikeilla norskeilla Veijon turkki huovuttuu jos se käy ulkona. Veijo siis ei käy kun se on ihan sisäkissa.

Meidän muut kissat (4 kpl) ja nyt nämä tyttäreni Kissamaun kissat (2 kpl), jotka muuttivat meille, ovat lyhytkarvaisia eurooppalaisia eli tavallisia maatiaisia. Meillä oleilee siis nykyisin 7 kpl kissoja. Me asutaan omakotitalossa.

Anonyymi kirjoitti...

Veijo on jotenkin pöllähtäneen nälöinen tässä kuvassa - ei kai joulu vaan ollut liian raskas? Leppoisaa uutta vuotta Veijolle + teille muille!

Anonyymi kirjoitti...

Siis pöllähtäneen NÄKÖINEN. Hups näitä kirjoitusvirheitä.

Halo Efekti kirjoitti...

Veijo on todella pöllämystyneen näköinen huomatessaan kesken pesupuuhien että lattialla sen edessä touhuaa Dolby. Hui!