30.12.2006

Hyvää Uutta Vuotta!

9 kommenttia:

annekk kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinulle ja kissoille kanssa. (Onpa niitä muuten paljon, taidatte olla todellisia kissufaneja.)

Halo Efekti kirjoitti...

Kiitos!

Kyllähän me ollaan tietysti vannoutuneita kissafaneja (rehellisesti sanottuna tällaisessa laumassa eläminen on elämäntapakysymys), mut vielä enemmän me taidetaan olla rescue-henkisiä.

Tähän asti kissamäärämme on kasvanut progressiviisesti lähinnä siitä syystä että olemme pelastelleet kisuja meille asumaan. Sepe tuli aikoinaan allergiaperheestä sillä kaupalla että pidetään se jos se pärjää isojen kissojen kanssa (Maukku ja edesmennyt Heppu), Tyyne löydetiin pentuna tosta meidän pihasta pakkasesta ja kiikutettiin väkisin tänne sisälle suojaan, Ulpukka haettiin Nybergin löytöeläintarhalta ja Dolby ja Surround tulivat nyt viimeksi meille lähinnä Kissamaun (ja Pupun) allergoitumisen takia.

Yleensä meillä on sellainen asenne että jos muualla ei voida kerran ottaa, niin meille voi hätätilassa tulla. Mies on tässä suhteessa vielä hentomielisempi kuin minä. Siis ainoastaan Metusalem-Maukku (yli 20 vee) ja Veijo Salmi on hankittu normaalisti pentuina.

Anonyymi kirjoitti...

Kuvauksellista uutta vuotta sinulle, Halo!

Iines kirjoitti...

Kaikkea hyvää vuodeksi 2007! Ja ennen kaikkea kuvauksellista vuotta!

Halo Efekti kirjoitti...

Kiitokset oudohkolta aatelispersoonaltani eli Very Lady Halo the Pusillanimous of Throcking in the Hole nousee parvekkeelle ja suorittaa teille kaikille vuoden 2007 vaihtuessa ylhäisen vilkutuksen =D

Anonyymi kirjoitti...

Ja nyt kun se odotettu 2007 alkoi, niin Very Ladylle uuden vuoden hyvät toivotukset Vaasastakin. :-)

Halo Efekti kirjoitti...

Kiitos kiitos ja samat sanat sinne Vaasaan!

Siellä muuten Kissamau yrittää pykätä langatonta verkkoa huusholliinsa. Tie tuntuu tässä vaiheessa melko kivikkoiselta. Onko sulla sellainen?

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sekä kissoille että ihmisille!

Ihmettelen kovasti sitä, kuinka kissojesi turkki säilyy noin puhtaanvalkoisena.

Meillä varsinkin ulkona liikkuvat kissamme ovat rymynneet joka paikassa ja lianneet itsensä puhumattakaan tappeluiden jäljistä, joita paikattiin kalliisti eläinlääkärillä.

Kaikki kissamme ovat olleet hyljättyjä kissoja eläintenhuostaanottoasemilta (onko parempaa sanaa?) tai suoraan roskiksiin heitetty kuten kilpikonnakuvioinen Tiina, joka eli 20-vuotiaaksi).

Oli meillä yksi ikioma kissanpentu, jota hoidin kuin vauvaa, mutta se katosi. Luultavasti naapurin poika vei sen tuliaisiksi tädilleen.

Nythän meillä on vain osa-aikakissa Nestor, poikamme ja miniämme kissa, joka on luonamme muutaman kerran vuodessa.


Blogisisko

Halo Efekti kirjoitti...

Kiitokset viestistä ja uudenvuodentervehdys Blogisiskolle.

Meidän kissat pysyvät valkoisistakin kohdista kutakuinkin siisteinä siksi että ne ovat nykyään ihan sisäkissoja.

Silloin kun ne ovat ulkoilleet ne ovat välillä olleet ryvettyneitä, mutta todettuamme ettei varsinkaan vapaa ulkoilu ei täällä ole mitenkään vaaratonta puuhaa, tulimme neuvonpidossa siihen tulokseen että kaikki ovat siitä lähtien sisäkissoja. Mitään ongelmaa siitä päätöksestä ei ole ollut kenenkään kanssa. Ei edes Sepen, joka ulkoilusta piti kaikkein eniten. Sekään ei edes pyri ulos.