16.11.2006

Viikkovitonen 46/2006


Viikkovitonen 46 -06

via skrubu by pni on Nov 13, 2006

Tänään Viikkovitosessa on eläimellistä menoa, lähinnä kuitenkin vain kotieläimellistä sellaista.

  1. Oletko kissa- vai koiraihminen? Miksi?
  2. Mitä kivaa on akvaariokaloissa?
  3. Mitä pidät eksoottisista kotieläimistä kuten boakäärmeistä tai isoista karvaisista hämähäkeistä?
  4. Mikä on mielestäsi kaikkein oudoin/jännin/hassuin kotieläin?
  5. Onko sinulla kotieläintä/-eläimiä? Miksi?
  1. Olen selkeesti kissaihminen. Meillä on viisi kissaa ja kaksi ihmistä, siis kissaenemmistö. Tykkään kyllä koiristakin mitä tapaan kavereideni luona, mutta tykkään enempi kissoista. Kaikki meidän kissamme ovat luonteeltaan ja ulkonäöltään aivan erilaisia ja persoonallisia.
  2. Akvaariokalat on nättejä, mutta pidän niitä lähinnä sisustuksellisena elementteinä asunnossa. Voisin sallia myös kissojen leikkiä akvaariolla eli antaa niiden kalastella sieltä. Joskus aikoinaan meillä oli tyttäreni ollessa pieni pari kultakalaa isossa lasipurkissa, ne olivat Ossi ja Urpo.
  3. Käärmeet on aivan yök! Mulla on kamala fobia niitä kohtaan - enkä ottaisi sellaista kotiini edes kirveellä uhattuna. Olen nähnyt käärmeen luonnossa koko elämäni aikana kolme kertaa ja aina olen saanut melkeinpä paniikkikohtauksen ja luonto on lakannut kiinnostamasta sillä kertaa niin täysin että on välittömästi lähdettävä kotiin. Tavallisia suomalaisia hämähäkkejä en pelkää, mutta en suinkaan ottaisi tarantellaa riesakseni.
  4. Musta kani joka toimii arvonnan virallisena valvoja on aika jännä. Alpakka on kanssa niin huvittavan näköinen eläin ettei sitä voi katsoa nauramatta.
  5. Kuten sanottu minulla on viisi kissaa. Elämä olisi vain huomattavasti kuivempaa ja tapahtumaköyhempää ilman tätä rytmiryhmää.
Sorry, in finnish only.

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Jaahas, jaahas, missäs ne sun tärkeimmät sähköjohtosi taas olikaan?
;D

t. Musta kani, arvonnan virallinen valvoja

Anonyymi kirjoitti...

Nämä sinun kissakuvasi ovat aivan hurmaavia. En minä osaa ottaa kissasta tuollaisia lähikuvia. Kissasihan ihan kuin poseeraisivat sulle. Meidän kissa lähtee karkuun, jos lähestyn kameran kanssa.

Halo Efekti kirjoitti...

Mustalle kanille, ;D - mähän sanoinkin että olet "jännä" siis saa jännittää napsahtaako arvontavoitto vai sähköjohto poikki!

Tanssiva harmaa pantteri, meidän kissat on niin tottuneita usein harrastettuun kuvaamiseen että ne ovat hyvin tottuneita malleja ja osaavat poseerata ilman ujostelua.

Unknown kirjoitti...

;)
Mukavaa viikonloppua.
Onnetarkin tutki tätä kuvaa eilen.
Oltiin pari päivää kotona, kun hänellä oli silmätulehdus riesanaan.

Halo Efekti kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua! Pikaista paranemista onnettarelle! Vuodatus tahmaa jostain syystä aika pahasti kuten Blogilistakin, saa nähdä miten Viikon Veijon kanssa käy.

Rita A kirjoitti...

Aivan lumoava tuo "Jäätynyt" kuva edellä... Jäin tuijottamaan ja huokailemaan. Aah!